Sierbestrating Groningen is uw partner in het plaatsen van veranda’s

Bij ons vindt u altijd een veranda die bij u past. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden is er altijd een veranda die bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld onze veranda’s ook stap voor stap uit breiden tot een sfeervolle tuinkamer, of gebruiken als een carport voor uw auto, boot of camper. Kom langs in de showroom, bel ons of stuur een mailtje en laat u informeren.

Wij leveren veranda’s in 2 verschillende materialen; aluminium en hout.

Aluminium veranda’s

Aluminium veranda’s van Aluxe staan voor kwaliteit en zijn tot in detail afgewerkt. De veranda’s zijn leverbaar in drie modellen namelijk de Trendline, de Premium line en de Topline. Er is keuze uit 5 standaard RAL-kleuren en diverse accessoires zoals schuifwanden, openslaande deuren, vol aluminium rabatwanden, panoramawanden en ledverlichting. Ook kunnen wij vrijstaande en maatwerk veranda’s leveren.

Meer informatie

Houten veranda’s

Houten veranda’s van Sierbestrating Groningen zijn robuust en hebben een authentieke uitstraling en zijn tot in detail afgewerkt. Bij ons vindt u veranda’s van larikshout, eikenhout of vurenhout. De houten veranda’s kunnen worden voorzien van diverse soorten dakbeplating zoals polycarbonaat, dakpanplaten of glas. Onze veranda’s kunnen ook worden uitgerust met schuifwanden of panoramawanden, zo ontstaat er een sfeervolle tuinkamer.

Meer informatie